Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенська громада приєдналася до ініціативи «Сади Перемоги»

Дата: 20.04.2022 14:00
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

В рамках всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги» Монастирищенська громада спільно з іншими громадами Уманського району отримали якісний посадковий матеріал від голландських і польських фермерів, пересічних громадян цих країн і фірм, які займаються виробництвом і реалізацією насіння сільськогосподарських культур. Організував та здійснив збір і доставку гуманітарного вантажу на Уманщину голландський фермер Корнеліс Хусінга.

Цей посадковий матеріал став справжньою продовольчою безпекою регіону. Адже перед нами стоїть завдання прогодувати не лише свої родини, а й підтримати українців на тимчасово окупованих територіях, вимушених переселенців і всіх, хто захищає нас сьогодні на передовій!

Насінням овочевих культур першочергового забезпечують тих, хто може і хоче вирощувати городину: переселенців, багатодітні родини, малозабезпечені сім’ї.

Вже чимало осіб із числа внутрішньо переміщених осіб, багатодітних і малозабезпечених сімей, які проживають на території нашої громади та мають приватні домогосподарства чи малі фермерські господарства, отримали посадковий матеріал. Тож посадивши, а восени зібравши врожай, вони зможуть прогодувати свою родину, а можливо й поділитися з іншими.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора