Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 квітня – День вдячності волонтерам!

Дата: 20.04.2022 14:30
Кількість переглядів: 162

Щорічно 20 квітня людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість!

На сьогоднішній день волонтери – це мобільна резервна армія України. Адже саме волонтерство об’єднало українців у щирому прагненні допомогти нашим захисникам у боротьбі з російським агресором, допомогти усім, хто постраждав внаслідок цієї кривавої війни. Саме їхня активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

Безмежно дякуємо всім волонтерам Монастирищини – людям доброї волі за тепло сердець, за щедрість душі, за жертовність і самовіддачу!

Завдяки вашій нелегкій праці безліч людей отримує необхідну допомогу, воїни відчувають потужну підтримку, яка ще більше мотивує їх до жертовної боротьби за вільне майбутнє. Тож саме завдяки вам, волонтери, воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати!

Об’єднані щирою любов’ю до України, з Божою допомогою, спільними зусиллями, кожен на своєму місці наближаємо нашу Перемогу!

Разом ми проженемо російського окупанта з рідної землі!

І все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора