Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Халаїдівчани вміють берегти та любити своє село

Дата: 03.05.2022 16:03
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Жителі с. Халаїдове, як і всі українці, працьовиті та завзяті господарі. Адже вони на своїй землі, тож примножують її красу для майбутніх поколінь. Так за ініціативи старости Халаїдівського старостинського округу Івана Омельченка, керівника ФГ «Обрій» Михайла Возного та місцевих мешканців здійснюється впорядкування території села. Зокрема небайдужими селянами наразі виконуються роботи з ліквідації стихійного сміттєзвалища та вирубки чагарників.

 Міський голова Олександр Тищенко зустрівся з жителями села та висловив слова вдячності їм за ініціативність, допомогу в упорядкуванні території та небайдужість.

 Також під час візиту до Халаїдового Олександр Тищенко обговорив з Михайлом Возним і Іваном Омельченком майбутню співпрацю щодо відновлення фасаду Халаїдівського Будинку культури.

 Зауважимо, що Михайло Віталійович, як дбайливий фермер докладає максимум зусиль для вирішення життєво-важливих питань населеного пункту і його жителів. Завдяки його фінансовій підтримці було здійснено багато добрих справ. Зокрема, в минулому році виконані роботи з перекриття даху будинку культури, вкладено сучасну тротуарну плитку та інше. Тож в цьому році на меті у фермера завершити облагородження місця відпочинку селян, а саме відновити фасад закладу культури.

 Дуже приємно, що в цей нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора