Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали ветеранів

Дата: 06.05.2022 15:45
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Напередодні Дня пам'яті та примирення і 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні заступник міського голови Зоряна Заворотна та голова організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига відвідали ветеранів.

 Від імені міського голови Олександра Тищенка, гості привітали сивочолих дідусів квітами, продуктовими наборами та побажали добра, міцного здоров’я, мирного неба над головою й якнайшвидшої перемоги нашій країні. Подякували за стійкість і мужність, за те, що, пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів.

 З кожним роком все менше і менше стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. У Монастирищенській громаді їх залишилося лише п’ятеро – Анатолій Юхимович Микитюк з Івахнів, Іван Олексійович Куруз з Монастирища, Василь Григорович Вараниця з Попудні, Степан Якович Бердій з Сатанівки та Федір Остапович Якименко з Бубельні. Тож ми ще маємо можливість сказати їм «Дякую» за те, що воювали, за те, що захищали та навчили, як любити Батьківщину.

 Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з підступним агресором. Сьогодні це путінська росія, яка цілеспрямовано несе геноцид українському народу. Але ми подолаємо це зло! Ми обов’язково переможемо заради наших дідусів, наших предків і заради наших дітей, наших нащадків. Як вони пододали нацистів так і ми здолаємо рашистів! Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора