Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В День пам’яті та примирення вшанували пам'ять Героїв Другої світової війни та Героїв сьогодення

Дата: 08.05.2022 10:00
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Сьогодні, 08 травня 2022 року, в  День пам’яті та примирення, на території Меморіалу Слави  вшанували пам'ять Героїв Другої світової війни та нинішніх захисників, які віддали своє життя за мир та свободу. 

В церемонії покладання квітів до пам’ятників взяли участь міський голова Олександр Тищенко, його заступники, працівники міської ради, наші захисники, громадськість.

«Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. У цій боротьбі ми не маємо права програти, бо, як і три чверті століття тому, захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави та збереження прав людини для громадян. Слава Героям, які загинули у Другій світовій, слава ветеранам, які відстояли свою країну, слава всім, хто захищав і захищає нашу державу від ворога», - наголосив міський голова.

Усі присутні віддали данину шани воїнам, загиблим у роки Другої світової війни та Героям, які сьогодні стали на захист нашої держави і загинули, вшанувавши їх пам`ять хвилиною мовчання. 

Такі заходи пройшли у всіх населених пунктах громади за участю старост, посадових осіб та громадськості.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора