Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дбають про благоустрій у селі Тарнава

Дата: 09.05.2022 16:18
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

?Турбота про чистоту і благоустрій наших населених пунктів – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці та парки позитивно впливають на настрій, віддзеркалюють моральне обличчя населеного пункту і кожного його жителя. Тому всі без винятку населені пункти Монастирищенської громади займаються впорядкуванням своїх територій.

Фото без опису

?До такої потрібної та важливої справи долучилися й жителі с.Тарнава Сатанівського старостинського округу. Гарні, енергійні, дружні, позитивні люди організовано зібралися для хорошої справи. ????????Спільними зусиллями було ????ліквідовано стихійні сміттєзвалища, ????впорядковано узбіччя доріг, ????вжито заходи по озелененню територій, ????пофарбовано паркан та лавки біля адмінбудівлі, ????вирубано кущі та порослі, ????обрізано сухі та аварійні дерева тощо.

Фото без опису

?Висловлюємо щиру вдячність усім небайдужим людям, які, долучилися до доброї та суспільно-корисної справи, які знайшли для цього час та доклали власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою сіл громади????????????. Приємно коли навколо тебе, твого робочого місця чи житла чисто та охайно.

?Разом зробимо нашу громаду кращою??

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора