Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні в Україні та світі відзначають Міжнародний день медсестри

Дата: 12.05.2022 12:49
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Сьогодні, 12 травня, в Україні та світі відзначають Міжнародний день медсестри. В умовах війни ця професія дуже важлива та вимагає від людини бути зосередженою, терплячою та готовою будь-де і будь-коли прийти на допомогу.

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії – медичним сестрам, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя. Адже здоров’я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя.

Дорогі наші медичні сестри! В цей день ми раді привітати вас з професійним святом і щиро подякувати за вашу важливу і гідну працю. Ви – добрі феї в білих халатах, красиві рятівниці людського здоров’я, справжні зброєносці лікарів. Без вас робота медичних установ просто не була б можлива. Спасибі вам, чарівні медичні сестри, за те, що ваші тендітні плечі витримують всі дані вам долею і професією тяготи! Нехай надія, віра і любов завжди будуть поруч з вами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора