Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з Міжнародним днем сім’ї

Дата: 13.05.2022 16:44
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Життєвий подвиг здійснили родини, прийнявши рішення створити сім’ї для дітей, які залишились без піклування батьків, повернути їм те, що волею долі відібрало життя – батьківську любов та віру в добро і людяність.

Фото без опису

?У Міжнародний день сім’ї, який відзначається 15 травня, дякуємо всім, хто причетний до цього свята – усиновлювачам, прийомним батькам, батькам-вихователям, опікунам. Щирі вітання та доземний уклін всім, хто своєю щоденною нелегкою працею, безмірним терпінням та любов’ю надає кожній дитині родину, можливість знову з довірою вимовляти найважливіше слово у житті – «мама». Час показує, що майже завжди долі дітей та їх нових родин пов’язуються на все життя.

Фото без опису

?З нагоди Міжнародного дня сім’ї заступник міського голови Зоряна Заворотна та директор КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сергій Шолудько від імені міського голови Олександра Тищенка з щирими привітаннями та подарунками завітали до прийомних сімей ????Світлани та Ігоря Тарасюків (с. Нове Місто) та ????Людмили і Олександра Олійників (смт Цибулів). Також відвідали та привітали ????дитячий будинок сімейного типу Жанни та Олександра Сомових, які тікаючи від війни, знайшли прихисток на Монастирищині.

Фото без опису

?Гості привітали родини зі святом, вручили подарунки та побажали мирного неба, прихильності долі, здоров’я, поваги та любові від дітей.

????????????Щиро вітаємо усі родини монастирищан з Міжнародним днем сім'ї, бажаємо благополуччя, миру, злагоди та любові! ????Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть??

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора