Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черкаський правозахисний центр надає безоплатну правову та гуманітарну допомогу

Дата: 16.05.2022 17:00
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Громадська організація«Черкаський правозахисний центр» – це незалежна правозахисна організація, основною метою якої є надання правової допомоги незахищеній верстві населення.

 З початком широкомасштабного вторгнення російської армії в Україну, Черкаський правозахисний центр дещо розширив свої повноваження та розпочав надавати первинну та вторинну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам, військовослужбовцям, людям із ВІЛ/СНІД, хворим на туберкульоз та наркозалежним. Також в умовах війни правозахисний центр став закривати базові потреби громадян. Зокрема, розпочав надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам (у вигляді продуктових наборів і поселення). А ще організація співпрацює з органами місцевого самоврядування та територіальними громадами. Надають інформаційні роз'яснення правового характеру на своїй сторінці в Фейсбук та інше.

 Тож якщо у вас виникли питання правового характеру, телефонуйте за вказаними нижче номерами і вам нададуть кваліфіковану консультацію та роз’яснення:

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора