Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада щодо підготовки до нового опалювального сезону

Дата: 18.05.2022 15:20
Кількість переглядів: 143

      Сьогодні, 18 травня, з метою якісної підготовки об’єктів соціальної сфери Монастирищенської громади до стабільної роботи в опалювальний період 2022-2023 років, проведено робочу нараду під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди.

     У ході наради були заслухані керівники та відповідальні особи відділів, управлінь та комунальних підприємств міської ради,  які прозвітували про хід справ щодо підготовки до нового опалювального сезону.

     Заступник міського голови Олег Недогода звернув особливу увагу на необхідності проведення першочергових робіт,  погашені заборгованості за спожиті енергоносії, що необхідно зробити оперативно до початку опалювального сезону, з урахуванням тих труднощів, які існують у місцевих бюджетах внаслідок запровадження в Україні правового режиму воєнного стану, а також оформлення необхідних дозвільних документів.

     Проаналізувавши стан справ були прийняті рішення в розрізі кожного окремого закладу. Також, за результатами наради були прийняті й інші важливі рішення та надані відповідні доручення.

     Олег Федорович  наголосив, що тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів з підготовки до опалювального періоду може гарантувати стабільну роботу з мінімальною кількістю аварійних ситуацій у осінньо-зимовий період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора