Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку села Княжики привітали з ювілеєм

Дата: 20.05.2022 12:35
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Сьогодні, помічник міського голови в с. Княжики, Шарнопільського старостинського округу Микола Фурта завітав до оселі Зінаїди Полюх, щоб привітати Зінаїду Миколаївну з 90-річним ювілеєм.

 Народилась іменинниця 20 травня 1932 року в селянській сім’ї. На її долю випало багато трагічних подій та вона мужньо їх пережила: голодні 30-ті роки, Друга світова війна, важкий повоєнний період. Весь свій трудовий вік пропрацювала фельдшером-акушером в сільській амбулаторії. На роботі завжди була відповідальною, турботливою та чуйною, готовою в будь-яку мить прийти на допомогу. За що має велику шану та повагу від вдячних односельчан.

 Односельчани люблять, поважають і шанують Зінаїду Миколаївну. Адже попри всі пережиті негаразди та прикрощі нелегкої долі, незважаючи на такий поважний вік, ювілярка зберегла ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнена і привітна, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю.

 Микола Федорович вітаючи Зінаїди Полюх, висловив їй слова великої вдячності за трудову діяльність, побажав міцного здоров’я, радості, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя і від імені міського голови Олександра Тищенка вручив ювілярці квіти й грошовий подарунок.

 Зінаїда Миколаївна була дуже зворушена привітанням і висловила слова подяки за увагу та турботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора