Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку Терлиці привітали з Днем Народження

Дата: 25.05.2022 14:01
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

Сьогодні, 25 травня, Олександра Іванівна Аліщук святкує свій 90-й День народження. На іменини до довгожительки завітала помічник міського голови с. Терлиця Зінаїда Шквира. Від імені міського голови Олександра Тищенка, Зінаїда Дмитрівна привітала довгожительку зі святом, побажала їй міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, бадьорості духу та вручила квіти???? й грошовий подарунок.

???? Олександра Іванівна народилася 25 травня 1932 року в селі Халаїдове. Вона, як і всі, хто народився в той час, пізнала всю гіркоту голодомору на смак, стала світком Другої світової війни та приймала участь у відбудові країни. Опісля закінчення школи, вийшла заміж і разом з чоловіком і його п’ятьма дітками стала проживати в с. Тарнава. Олександра Іванівна спільно з Іваном Кузьмовичем виховали десятеро дітей. Весь свій трудовий вік пропрацювала в рільничі бригаді.

???? Олександра Аліщук є шанованою в селі людиною, у свої 90, бабуся веде активний спосіб життя, не звертаючи уваги на свій поважний вік.

???? Наша іменинниця – це історія нашої громади?? ЇЇ життєва мудрість, досвід, незламність, добродушність і добропорядність – це неоціненний скарб. Адже попри все, що їй довилося пережити, вона зберегла чистоту своєї душі, промінчики радості в очах і віру вкраще.

???? Приймаючи привітання, Олександра Іванівна щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.

???? Сердечно вітаємо Олександру Аліщук з Днем народження і бажаємо їй міцного здоров’я та мирного неба. Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора