Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 травня Всесвітній день екстреної медицини

Дата: 27.05.2022 09:19
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

27 травня Всесвітній день екстреної медицини. Його мета – привернути увагу до розвитку служби, яка щодня рятує життя та здоров’я людей в екстрених ситуаціях. Швидка медична допомога є невід’ємною частиною з надання невідкладної допомоги для людини, що потрапила в непросту ситуацію.

Робочий процес медпрацівників потребує постійної оперативності, злагодженості та стійкості.

Саме працівники швидкої допомоги першими беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей, в будь-який час готові прийти на допомогу хворим і травмованим. Цілодобово автомобілі швидкої допомоги виїжджають по самим різним викликам. Невідкладні та фельдшерські, лікарські та акушерські бригади поспішають на виклик, щоб надати кваліфіковану допомогу людині, яка перебуває в критичній ситуації.

В Україні диспетчерська служба швидкої медичної допомоги централізована, має єдиний телефонний індекс для виклику, автомашини забезпечені медичним обладнанням для здійснення першої медичної допомоги під час руху транспорту. З 2009 року загальнодержавним телефонним номером виклику є 103 (безкоштовно).

Щиро вітаємо зі святом працівників екстреної медичної допомоги. Бажаємо вам спокійних змін, міцних нервів, вдячних пацієнтів, позитивних емоцій, віри у власні сили, нових звершень, міцного здоров’я, успіхів у професійній діяльності. Спасибі вам за благородну та потрібну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора