Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді продовжують допомагати ВПО

Дата: 27.05.2022 21:13
Кількість переглядів: 204

Міською владою продовжується робота щодо забезпечення внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Монастирищенській громаді, гуманітарною допомогою. Зокрема, цього тижня пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги, який працює в приміщенні ЦКД отримав гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста України – це ковдри, постільна білизна, гігієнічні набори та продукти харчування.

?Щодня у волонтерському центрі чимало людей, які звертаються за допомогою. Так, за останній тиждень по допомогу звернулася 191 сім’я, а це близько 765 осіб.

?Також було відправлено два гуманітарні вантажі бійцям ЗСУ, які нині стримують агресора, передано продукти до школи-інтернат, де й досі перебувають внутрішньо переміщені особи, в стаціонарне відділення територіального центру передано ковдри та постільну білизну.

?В черговий раз дякуємо всім, хто допомагає людям, які через бойові дії були змушені покинути свої домівки. Віримо, що війна закінчиться, ми відбудуємо нашу країну і повернемось до нормального життя.

?Усі тимчасово переміщені особи, які перебувають на території Монастирищенської міської територіальної громади можуть звернутися за допомогою.

?Волонтерський пункт працює з 9:00 до 16:00 з понеділка по п`ятницю.

????????Разом ми сильні! Гуртуймося????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора