Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили талановитих та обдарованих дітей громади

Дата: 31.05.2022 12:19
Кількість переглядів: 627

Попри війну життя в тилу має продовжуватися. Традиційно, саме в ці теплі весняні дні в нашому краї вшановуються найталановитіші, активні, спортивні, ерудовані діти, справжній цвіт нації, творча, спортивна та інтелектуальна еліта Монастирищенської громади! А в майбутньому – гордість і честь України! Тому попри війну в громаді не стали руйнувати добру традицію й сьогодні міський голова Олександр Тищенко зустрівся з талановитими та обдарованими дітьми – переможцями різноманітних міжнародних, Всеукраїнських та обласних змагань і конкурсів. ?Відзначимо, у нашій громаді, за сприяння міського голови Олександра Тищенка, діє програма роботи з обдарованою молоддю згідно якої переможці змагань і конкурсів такого рівня щорічно отримують стипендії та відзнаки.

????????У номінації «Інтелектуальна надія» нагороджені:

????Крук Софія, учениця 10 класу ОЗ «Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» за зайняте І місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, а також за ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

 

????Уманець Софія, учениця 7 класу ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» за зайняте І місце в обласній олімпіаді з математики.

 

????Щербак Богдан, учень 7 класу ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» за зайняте ІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

????Свердлик Арсен, учень 3 класу ОЗ «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2» за зайняте ІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

????Шуст Богдан, учень 10 класу ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» за зайняте ІІ місце в обласній олімпіаді з англійської мови.

????Прудиус Олександр, учень 9 класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит» за зайняті ІІІ місця в обласній олімпіаді з фізики та з математики.

????Ткачук Оксана, учениця 8 класу ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» за зайняте ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови і літератури.

????Фарига Олексій, учень 10 класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит» за зайняте ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови і літератури.

????Ляпкало Лілія, учениця 8 класу ОЗЗСО І-ІІІ ступенів «Ліцей «Ерудит» за зайняте ІІІ місце в обласній олімпіаді з історії.

????Левчук Максим, учень 9 класу ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» за зайняте ІІІ місце в обласній олімпіаді з хімії.

????????У номінації «Дослідник року» нагороджені :

????Джемесюк Лілія, учениця 10 класу ОЗ «Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» за зайняте ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у секції «Екологія».

????Клименко Вікторія, учениця 9 класу ОЗ «Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» за зайняте ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у секції «Мистецтвознавство».

????Мамона Вікторія, учениця 11 класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит» за зайняте ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у секції «Мистецтвознавство».

????????У номінації «Творча особистість року» нагороджені:

??Домачук Каріна, вихованка гуртка «Юний фотоаматор», переможець і призер Міжнародного фестивалю мистецтв «Зірковий Миколай», Всеукраїнського конкурсу «Новорічне диво», обласного конкурсу «Моя країна – Україна».

??Швець Анна, солістка Зразкового вокально-інструментального ансамблю «Акорд», переможець Міжнародного фестивалю –конкурсу «Тріумф-Fest», Всеукраїнського конкурсу «Зірки та зіроньки» в номінації «Естрадний вокал».

??Прудивус Сабріна, вихованка студії образотворчого мистецтва «Чарівний пензлик» та гуртка «Оригамі», переможець обласних конкурсів «Мистецтво оригамі» , «Космічні фантазії» та «Український сувенір».

??Видаєва Ілона, солістка Зразкового фольклорно - етнографічного ансамблю «Родослав», переможець Міжнародного багатожанрового конкурсу мистецтв «Талант-Fest», Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів в номінації «Вокал».

??Марчук Анастасія, вихованка студії образотворчого мистецтва «Чарівний пензлик», переможець Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Зірки моєї Батьківщини», Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Новорічне диво», обласних етапів Всеукраїнських конкурсів «Український сувенір» та «Мистецтво оригамі».

????????У номінації «Спортсмен року» нагороджені переможці Чемпіонату Черкаської області з футзалу, вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи: ????Гедзун Олександр, ????Кисіль Артем, ????Поночовний Олександр, ????Рога Денис, ????Кузьомський Назар, ????Соловіщук Євген, ????Івчук Дмитро, ????Гребінь Олександр, ????Пархомець Віталій, ????Тертичний Ростислав.

????????Міський голова Олександр Тищенко разом з начальником управління освіти, молоді та спорту Ніною Завертаною вручили нагороди юним талантам Монастирищини та щиро подякували учням і вчителям за досягнуті успіхи, побажали і надалі досягати нових висот, творчих злетів. Не зупинятися на досягнутому та позитивно дивитись у майбутнє????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора