Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, на території Монастирищенської міської територіальної громади

Дата: 01.06.2022 15:13
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

У зв’язку із численними зверненнями жителів нашої громади стосовно зростання вартості продуктів харчування та інших товарів інформуємо, що відповідно до розпорядження міського голови від 10.03.2022 № 43 було утворено робочу групу з моніторингу цін на товари, що мають істотну соціальну значущість. Створеною робочою групою здійснюється щоденний моніторинг цін на вказані товари, у всіх населених пунктах громади. За період проведення моніторингу виявлено понад 2500 порушень на території громади.

Право застосування санкцій до порушників, відповідно до чинного законодавства, відноситься до повноважень Держпродспоживслужби. Тому, уся інформація про заклади, які здійснюють продаж соціально значущих товарів, за підвищеними цінами, та їх власників, які не дотримуються вимог чинного законодавства узагальнюється та щотижнево передається до Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для прийняття відповідних заходів впливу згідно вимог чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора