Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 08.06.2022 16:54
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

8 червня 2022 року:

  • завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка та керівника фермерського господарства «Обрій», депутата міської ради Михайла Возного продовжуються ремонтні роботи Халаїдівського сільського Будинку культури. Вже постелена нова центральна доріжка, встановлено металопластикові вікна та відремонтовано покрівлю установи. Наразі  проводяться роботи по ремонту фасаду та фойє даного закладу культури.
  • працівниками  КЗ «Територіальний центр соціального соціального обслуговування» організовано надання перукарських послуг для підопічних. За минулий рік охопили послугами 230 осіб. На даний час волонтер Раїса Подоляк та фахівець із соціальної роботи Валентина Остропольська продовжують працювати у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування (проживання) с.Лукашівка та виїжджають по місцю проживання підопічних. З початку 2022 року охоплено перукарськими послугами 60 осіб. Під час стрижки фахівці підтримують підопічних бесідами, згадують цікаві історії та пісні молодості.
  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам. Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 38 сімей. Зокрема, люди потребували речей, засобів гігієни (отримали від Червоного Хреста), продукти та дитяче харчування з підгузками. Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.
  •  освітяни Монастирищини активно долучились до благодійного профспілкового Марафону добрих справ для підтримки  членів Профспілки працівників освіти  України, які призвані до Збройних Сил України. Марафон триватиме до 17 червня 2022 року і завершиться  підсумковою зустріччю представників всіх освітніх закладів громади в онлайн форматі.
  • працівниками Служби у справах дітей прийнято заяви від громадян  щодо ухилення батьків від виконання батьківських обов’язків (м. Монастирище) та визначення місця проживання малолітніх дітей (м. Монастирище).  Проведено  обстеження умов проживання  малолітніх дітей  (м. Монастирище), взаємоінформування з  органами Нацполіції та діловодом с. Аврамівка щодо родин в складних життєвих обставинах. Взято участь в онлайн навчанні за програмою « Реформування  системи інституційного догляду та виховання дітей. захисту прав дітей, системи охорони материнства і дитинства».
  •        робоча група з моніторингу цін  на товари, що мають істотну соціальну значущість, на                 території громади продовжує свою роботу. За результатами проведеної роботи за звітний тиждень сьогодні було подано  інформацію про виявлені заклади, які здійснюють продаж соціально значущих товарів за підвищеними цінами та їх власників, які не дотримуються вимог чинного законодавства  до Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для прийняття відповідних заходів впливу згідно вимог чинного законодавства.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора