Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ювілеєм привітали жительку Сарнів

Дата: 09.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Сьогодні жителька с. Сарни, Бачкуринського старостинського округу – Зінаїда Буряченко відзначає свій 90-тий День народження. Протягом дня односельці щиро віншують Зінаїду Василівну з ювілеєм. Привітати іменинницю, у її затишний дім, завітав і помічник міського голови Леонід Басовський.

 Леонід Васильович від імені міського голови Олександра Тищенка сердечно подякував Зінаїді Буряченко за невтомну працю, життєву стійкість, мудрість, побажав міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя під мирним українським небом і вручив квіти та грошовий подарунок.

 Зінаїда Василівна народилась 9 червня 1932 року в мальовничому селі Сарни. Як всі її ровесники мужньо пережила голодомор, роки Другої світової війни та післявоєнну відбудову. Ще будучи зовсім юною почала працювати, але з дитинства мріяла стати швачкою. Міцні шкільні знання та наполегливість в опануванні професії швачки дали позитивні результати і мрія здійснилася. Весь свій трудовий вік Зінаїда Буряченко пропрацювала швачкою. Вона була вмілою та шанованою майстринею. Тож люди завжди з вдячністю та повагою про неї розповідають. В Сарнах вона зустріла свого коханого чоловіка Павла Антоновича. Разом з ним створили міцну сім'ю, виховали та виростили двох чарівних доньок.

 Зінаїду Василівну дуже поважають і люблять односельці та й всі, хто з нею знайомий. Адже вона надзвичайно чуйна та доброзичлива жінка, своїми мудрими порадами завжди вміє втішити, підбадьорити у важку годину та розділи радість. І хоча на її долю випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала і сьогодні відзначає свій поважний вік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора