Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 09.06.2022 16:55
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

9 червня 2022 року:

 

  • комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  передано гуманітарну допомогу  родинам, які опинилися  в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Благодійна допомога у вигляді продуктових наборів надана  директором БО «БФ «Агрейн» Петром Сметаною та директором ТОВ «Агровіт» Віктором Слободяном.
  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) сьогодні отримали  допомогу 19 сімей. Також відправили вантаж до наших солдатів на передову. Величезна подяка усім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.
  • продовжується об’їзд  працівниками управління освіти закладів освіти з метою вивчення стану підготовки до нового навчального року. Також особлива увага приділяється створенню безпечних умов для учасників освітнього процесу в наступному навчальному році.
  • КП «Теплокомуненерго» міста Монастирища розпочато роботу по підготовці до опалювального сезону 2022-2023 років. Наразі ведуться роботи по частковій заміні мережі теплопостачання на попередньо ізольовані труби  протяжністю 200 метрів  по вул. Гагаріна. Завершити роботи планується до кінця поточного місяця.

15 тижнів повномасштабної війни…

Працюємо разом для спільної перемоги!

Все буде Україна!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора