Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 10.06.2022 16:00
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

10 червня 2022 року:

  •  заступники міського голови Зоряна Заворотна та Сергій Говрас із старостою Цибулівського старостинського округу Сергієм Кучеренком оглянули хід проведення ремонтних робіт приміщення, в якому в невдовзі запрацює пункт базування бригади екстреної (швидкої) допомоги. Попри воєнний стан і складне економічне становище ремонт приміщення продовжуються.
  •  у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в селі Лукашівка приступили до заготівлі консервації на зиму.Також, з метою підготовки до опалювального сезону, до закладу завозяться дрова.
  •  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) сьогодні отримали допомогу 40 сімей. Мешканці нашої громади активно діляться речами для людей ПВО, за що їм дуже вдячні. Карінка Домачук, що збирала кошти, продаючи свої вироби, передала солдатам ЗСУ 10 кг цвяхів і шурупів. Дякуємо тобі, Карінка, за підтримку від громади і від солдат!
  •  з метою своєчасного реагування на поширення гострої вірусної хвороби, спричиненою коронавірусною інфекцією CОVID-19, станом на 08:00 10.06.2022 р зареєстровано 4824 хворих ( в 2022р.- 1313), одужало – 4734, хворіє- 0, померло – 90 5. В період з 03.06 по 10.06. 2022 року:захворілих на COVID-19 – 1 особа, в т.ч.госпіталізовано- 0.
  •  під час проведення рейду «Сім’я» працівники служби у справах дітей відвідали у м.Монастирище, с. Летичівка та смт. Цибулів родини, в яких мешкають діти, що опинилися у складних життєвих обставинах, а також родини громадян, які звернулись до органу опіки та піклування з питання вирішення спорів між батьками щодо участі у вихованні дітей. Обстежено умови проживання шістьох малолітніх дітей, надано 3 індивідуальні консультації батькам. За наслідками обстежень наразі готуються матеріали до Уманського ВП ГУНП у Черкаській області для оформлення протоколу за ст. 184 КУпАП (ухилення батьків від виконання своїх обов`язків щодо виховання та утримання дітей) стосовно матері 2 дітей . А також два висновки служби у справах дітей щодо вирішення спорів між батьками для розгляду на засіданні комісії з питань захисту прав дитини при міській раді.

_______________________________________________________________________

Працюємо задля Перемоги!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора