Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В той час, коли ми засуджуємо російських окупантів за звірське вторгнення в Україну, її нишком знищують й самі українці

Дата: 10.06.2022 18:00
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Нещодавно вандали (оскільки більш толерантніше цих осіб не назвеш) фактично знищили зону відпочинку в парку Подоського: поламали лавки, столики, порозкидали сміття, незрозуміло для чого і куди забирали стільниці, дошки з лавок та, навіть, будівельний камінь (який використовувався в декоративних цілях), показуючи цим рівень своєї свідомості та виховання.

 Шкода, що намагаючись створити комфортний простір для відпочинку, потрібно постійно стикатися з подібними випадками, і не тільки в «Подоському» – розмальовані, поламані лавочки та урни, вкрадені, зламані квіти на клумбах та багато іншого. Постає лише одне питання: що ще має статися у нашій країні, аби ви схаменулися й працювали на розвиток території, де живете, а не на її руйнацію. Невже війна на вас не вплинула чи можливо ви працюєте на країну-агресора. Чи як ще можна пояснити ваші підлі вчинки, шановні земляки. Якщо ж маєте вдосталь сили «богатирської» то йдіть і нищіть краще окупантів, а не рідну землю!

 Та все ж у нашім Монастирищенськім краї є ті, кому не байдуже, хто вболіває за свою громаду та Батьківщину Звичайні жителі громади, які об’єднавшись заради спільної мети, вносять свій вагомий вклад в розвиток громади. Це Ініціативна група Монастирищенської громади, на рахунку якої є чимало добрих справ.

 Нині Ініціативна група спільно з міською радою працюють над відновленням пошкоджень в парку Подоського. Наразі відновлено три локації – усі пошкодження столів і лавок ліквідовано, скошено траву, встановлено попереджуючі таблички та інше. Так над проведенням зварювальних і інших ремонтних робіт активно працювали викладач зварювальної справи Михайло Ліщинський, майстер центру зварювання Олег Палагін, працівник Сергій Шепель, випускник зварювальник Ярослав Павлюк з ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей» та зварювальник Леонід Прилуцький, слюсар-водій Олег Мельник, слюсар Олександр Максимов з КП «М ВУЖКГ».

 Відновлення Подоського парку продовжується, адже вандали наробили чимало шкоди. Ініціативна група Монастирищенської громади та Монастирищенська міська рада закликають свідомих громадян повідомляти про вандалів. За достовірну, своєчасну інформацію Ініціативна група обіцяє винагороду в розмірі 3 тис. грн. Конфіденційність гарантована. Тож хто має інформацію про вандалів телефонуйте «102».

 Та все ж будьмо гарними сусідами у нашій громаді, поважаймо працю інших та право мешканців громади на культурний відпочинок!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора