Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 95-річним ювілеєм привітали жительку Хейлового

Дата: 11.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Сьогодні, 11 червня, жителька с. Хейлове, Леськівського старостинського округу Віра Захарчук відзначає 95-річний ювілей.

 Віра Степанівна народилася 11 червня 1927 року в с. Хейлове. Важко їй вдавалося виборювати своє право на життя. Адже будучи ще дитиною вона сповна пізнала, що таке голод, коли крихта хліба, то Божий дарунок і можливість вижити. А потім розпочалася війна і знову голод, і важкі роки відбудови. Все своє життя Віра Захарчук дуже важко працювала. Спочатку на будівництві в Миколаєві, згодом на шахті в Донецьку. А ще в радгоспі в м. Біляєвка, Одеської області, де пропрацювала аж до виходу на пенсію.

 Після виходу на пенсію Віра Степанівна повернулася до своєї малої Батьківщини, у рідне Хейлове.

 Вірі Захарчук хоча й прийшлось в житті нелегко, але вона не залишилась одна. Її старість зігріта теплом та увагою дружини племінника, яка вже довгий час доглядає за тітонькою. І ця теплота дарує сили нашій іменинниці. Вона попри свій поважний вік дуже любить співати, завжди з радістю зустрічає гостей. Завжди привітна та усміхнена – так її охарактеризовують односельці, які відносяться до Віри Степанівни з великою повагою.

 У цей особливий для Віри Захарчук день до неї завітала помічник міського голови в с. Хейлове Наталія Шуст. Наталія Василівна від імені міського голови Олександра Тищенка щиро привітала ювілярку, побажала їй міцного здоров’я, бадьорості духу та довгих і щасливих років життя під мирним українським небом і вручила квіти та грошовий подарунок.

 Приймаючи привітання, Віра Степанівна щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора