Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 13.06.2022 16:32
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

13 червня 2022 року:

 

  • громада продовжує підтримувати внутрішньо переміщених осіб. Через пункти видачі гуманітарної допомоги переселенцям видають усе необхідне (продукти харчування, одяг, взуття, засоби особистої гігієни тощо). Сьогодні у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД)   отримали допомогу 34 сім'ї.  Разом ми зможемо зробити більше добрих справ, тому долучайтеся, підтримуймо один одного! З Україною в серці!
  • земельний відділ міської ради проводить в с.Хейлове інвентаризацію присадибних ділянок на наявність власників, землекористувачів. З метою недопущення втрат бюджету та стовідсоткового залучення до оподаткування громадян-одноосібників проводиться робота по забезпеченню подання громадянами декларацій про доходи від використання земельних часток (паїв) у 2021 році.
  • ведеться  робота для отримання компенсації жителями громади для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг за період тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб. На сьогодні подано та узгоджено, у відповідності до вимог чинного законодавства, отримання компенсації власниками домоволодінь за квітень та травень  2022 року. Загалом опрацьовано понад 700 заяв за розміщення більше ніж 2500 внутрішньо переміщених осіб. Наразі очікуємо надходження коштів із державного бюджету для здійснення виплат власникам домоволодінь.
  • знято з обліку служби у справах дітей 2-х дітей, позбавлених батьківського піклування,  у зв’язку із досягненням повноліття.  Всього в громаді з початку року досягли повноліття 6 дітей вказаної категорії,  з них 5 – навчаються в закладах вищої освіти різних типів, 1 – випускник 11 класу.  Всі діти отримали одноразову допомогу з місцевого бюджету в сумі 1 810 грн. Згідно законодавства, інформацію щодо цих дітей служба у справах дітей направляє до  відділу соціальної роботи КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування» для забезпечення їх соціального супроводу в дорослому житті.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора