Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 15.06.2022 16:36
Кількість переглядів: 173

Фото без опису
15 червня 2022 року:

 

  • ми всі зараз живемо у новій реальності. Під час війни люди особливо потребують турботи і підтримки. Тому допомога кожного надважлива.Завдяки співпраці народного депутата України Антона Яценка спільно з Благодійним фондом «Сучасне село та місто» в нашу громаду було передано гуманітарну допомогу: борошно - 4 мішки; одяг - 95 ящиків.Отримана допомога, яка знаходиться в пункті видачі гуманітарної  допомоги (ЦКД), буде спрямована на потреби внутрішньопереміщених осіб. Дякуємо за своєчасну та необхідну допомогу! Спільними зусиллями ми обов’язково переможемо на всіх фронтах! Продовжуватимемо згуртовано допомагати всім, хто цього потребує!  Слава Україні!
  • завдячуючи Благодійному фонду «Сучасне село та місто» пункт прокату технічних засобів реабілітації при КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради поповнився ще 9 одиницями.  Загалом на обліку в пункті прокату знаходяться 43 одиниць технічних засобів реабілітації. Видано безкоштовно з початку року 20 одиниць для тимчасового користування громадянам. Адреса пункту: м.Монастирище, вул.Соборна ,93 (приміщення, де знаходиться страхова компанія «ОРАНТА») Телефон для довідок: 096-594-14-41
  • особистий прийом громадян є важливим заходом реалізації конституційного права громадян на звернення. Прийом громадян  у службі у справах дітей  проводиться начальником служби Редькою Л.М.  Тут можна отримати консультації та підготувати документи з таких питань: визначення місця проживання дитини; встановлення порядку участі у вихованні дитини; позбавлення батьківських прав одного з батьків; отримання дозволів на правочини в інтересах дітей, виїзду неповнолітніх дітей за межі України  тощо.
  • щодня пункт  видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (ЦКД) сім’ям переселенців з інших регіонів України.  Сьогодні отримали  гуманітарну допомогу 18 сімей.

______________________________________________________________________________________________
Тримаємося і працюємо! 

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора