Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 16.06.2022 16:30
Кількість переглядів: 156

16 червня 2022 року:

  • відділенням соціальних послуг за місцем проживання  КЗ «ТЦ» Монастирищенської міської ради  надається соціальна послуга натуральна допомога  -  це  обкошування трави біля будинку, рубання (розпилювання) дров,  обробіток присадибної ділянки. Одне з основних завдань відділення соціальних послуг за місцем проживання  – підвищення якості та доступності послуг. Літні люди та особи з інвалідністю чекають з нетерпінням соціальних робітників відділення, адже найчастіше вони єдині помічники у домі.

 

  • збройна агресія РФ привела до переміщення, в тому числі і  за межі України мільонів дітей. Тимчасовий притулок за кордоном знайшли і 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Монастирищенської громади.   Начальником служби у справах дітей Людмилою Редькою проведено онлайн - спілкування з опікунами та батьками-вихователями цих дітей. Обговорені питання щодо їх вчасної постановки на тимчасовий облік  до посольств/консульств України на території іноземних держав,  забезпечення  навчання дітей, інші питання, які стосуються дотримання прав та інтересів дітей за кордоном. До відома: правила виїзду неповнолітніх дітей за межі України на  період військового стану  регламентуються Правилами перетинання державного кордону громадянами України, затвердженими постановою Кабміну України від 27.01.1995 №57 « Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України»   (зі змінами).
  • щодня пункт видачі допомоги (ЦКД) надає гуманітарну підтримку сім’ям переселенців з інших регіонів України. Сьогодні отримали  гуманітарну допомогу 35 сімей. Керівник ФГ «Степівське» Трохимчук Микола Олександрович для потреб ВПО передав крупи та олію. Також відправили вантаж до наших солдатів на передову.  Дякуємо фермеру і волонтерам-водіям!

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора