Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Медичних працівників громади привітали з професійним святом

Дата: 17.06.2022 13:00
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Багато років поспіль у третю неділю червня, відзначається професійне свято медичних працівників.

Добру традицію не було порушено і цього разу,

17 червня, напередодні свята,  вшановували тих, хто присвятив себе справі зміцнення та збереження здоров’я громадян. Тож цього дня звучало багато слів вдячності за повсякденну працю тим, хто повертає людям віру, надію, рятує життя.

Медичних працівників вітали міський голова Олександр Тищенко, заступник  міського голови Зоряна Заворотна, секретар міської ради Наталія Шамрай, директор КНП «МОНАСТИРИЩЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Людмила Редванська, директор КНП "МОНАСТИРИЩЕНСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" Наталія Мороз.

Звертаючись до медичних працівників громади, вони висловили їм теплі слова вдячності за нелегке служіння громаді  і побажали всіляких життєвих гараздів, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму і сенсу життя. Зазначили, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медиків недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. У  руках медичних працівників щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від  рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від психологічної підтримки і проявленого милосердя.

За сумлінну багаторічну трудову діяльність, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника найкращих представників  нагороджено Грамотами міської ради, квітами та грошовими винагородами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора