Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Організували свято для діток

Дата: 20.06.2022 15:13
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Дитячі посмішки та сміх лунали сьогодні на центральній площі міста.

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради для дітлахів із внутрішньо переміщених сімей, які знайшли прихисток в нашій громаді, організував свято - сімейний захід до Дня батька.

На відвідувачів свята чекала насичена розважальна програма, де кожен міг знайти заняття до вподоби.

Протягом двох годин малечу розважали, проводили інтерактивні ігри, конкурс малюнків, майстер-класи.

Аніматор Анна Шевчук влаштувала для діток розважальну програму, танці, конкурси. Малеча отримала задоволення та приємні емоції від гігантських мильних бульбашок.

Працівники Будинку творчості (керівник Тетяна Тонюк) проводили для усіх охочих майстер-класи: аквагрим, жовто-блакитні браслети з стрічок, патріотичні серця з фоамірану, янголи-охоронці з ниток.

Волонтери Наталя Остропольська та Любов Голомаха провели арт-терапевтичне заняття, де через малювання фарбами діти розкрили свій емоційний стан. Також дітвора малювала на асфальті зображення своїх татусів, відгадували різноманітні загадки, брали участь у вікторинах.

Найбільше у святі вразило відчуття патріотизму  малечі. Малюнки та вироби їх наповнені блакитно-жовтими кольорами, повсюди рясніла символіка держави.

Діти весело провели час, усі отримали подарунки від директора БО «БФ «Агрейн» Петра Сметани та директора ТОВ «Агровіт» Віктора Слободяна, а ще – багато позитивних емоцій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора