Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 22.06.2022 16:51
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

22 червня 2022 року:

 

  • 22 червня  - День скорботи  і вшанування пам’яті жертв війни!

 З нагоди історичної дати міський голова Олександр Тищенко, його заступники поклали квіти до памятних знаків  загиблим воїнам (Меморіал Слави). В глибокій скорботі згадали тих, хто загинув у битвах із загарбниками.

Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов і знаходить у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій у героїчній боротьбі.
Вічна пам'ять загиблим
! Честь і слава живим Героям!

  •        працівниками КЗ "Територіальний центр надання соціальних послуг" продовжується робота  із  внутрішньо переміщеними сім'ями. Під час чергового прийому громадян проведено нформаційні консультування та надано гуманітарну допомогу. 
  • начальник фінансового управління Оксана Недогода, начальник відділу доходів фінансового управління Тетяна Мазур та головний спеціаліст відділу по плануванню бюджету та фінансуванню установ бюджетної сфери Алла Войтенко взяли участь в онлайн-зустрічі щодо викликів і перспектив видаткових повноважень місцевого самоврядування в умовах воєнного стану. Зустріч організували та провели Міністерство розвитку та територій України спільно з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Під час онлайн-зустрічі представники територіальних громад мали змогу дізнатися про зміни щодо черговості відкриття асигнувань бюджету та здійснення платежів Казначейством у особливому режимі в умовах воєнного стану. Також йшлося про особливості здійснення видатків на діяльність добровольчих формувань територіальних громад та про видаткові повноваження місцевого самоврядування в умовах воєнного стану: виклики і перспективи.
  • щодня пункт  видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (ЦКД) сім’ям переселенців з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, подушки, ковдри, засоби гігієни.  Сьогодні отримали  гуманітарну допомогу 30 сімей.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора