Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Війна на сторінках книг. Пам’ять завжди жива

Дата: 22.06.2022 16:59
Кількість переглядів: 187

       22 червня - День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Монастирищенська публічна бібліотека підготувала відео-презентацію: "Війна на сторінках книг. Пам’ять завжди жива", в якій презентовано книги - документальні і художні про війну українського народу в Другій світовій війні, які є у фонду нашої книгозбірні. Відео-презентацію можна переглянути за посиланням: https://libmonastyryscheblogspot.blogspot.com/2022/06/blog-post_22.html

     Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої українська земля понесла надзвичайні втрати. Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас. Кожна родина пам’ятає, якою ціною була здобута перемога.

Пам’ятаємо тих, хто так і не повернувся з війни. Тих, хто першими взяли на себе страшний удар. І тих, чиї життя були покалічені та зруйновані у тій страшній війни.

       Нині українцям знову доводиться захищати свою Батьківщину, сьогодні героями стають вже онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945 сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають нашу Україну, її кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

     Запрошуємо до ознайомлення з книгами в Монастирищенську публічну бібліотеку.

Вічна пам’ять усім загиблим!

Честь і слава Героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора