Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада по питанню перспектив виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року.

Дата: 23.06.2022 09:34
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

     Під керівництвом заступника міського голови Олега Недогоди, за участі начальника Монастирищенської ДПІ Сергія Головченка, директора Монастирищенського центру зайнятості Володимира Левадського, а також  працівників фінансового управління міської ради відбулася нарада по питанню перспектив виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року.

     Під час наради проведено детальний аналіз стану сплати податків у 2022 році  суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність на території Монастирищенської громади у розрізі видів надходжень та платників, легалізації заробітної плати та робочих місць.                                                                                 

    Відповідно до доручення начальника Черкаської обласної військової адміністрації І.Табурця від 06.06.2022 № 26-Д особливу увагу було акцентовано на виявленню осіб, які здійснюють господарську діяльність на території громади без державної реєстрації як фізичні особи-підприємці, а також платників,  які здійснюють продаж алкогольних напоїв  та тютюнових виробів без видачі відповідних розрахункових документів.                              

      В ході засідання також проведено детальний аналіз платників-мінімізаторів, які за даними ДПС  порушують законодавчі гарантії щодо виплати заробітної плати.                                                                                                      

      Підсумовуючи роботу, Олег Недогода наголосив на необхідності вжиття всіх заходів щодо максимального наповнення та виконання планових показників дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади, пошуку додаткових джерел надходжень, адже від цього залежить забезпечення  фінансування захищених статей видатків, у  тому числі безпека та оборона, медикаментозне забезпечення, соціальні виплати, енергоносії та комунальні послуги, підготовка до опалювального періоду.

     Важливо!!! Кожен працівник, який влаштовується на роботу, повинен пам’ятати, що саме легальне працевлаштування дає право на пенсійне забезпечення, відпустку, оплату лікарняних, допомогу по безробіттю та інші соціальні гарантії. А нелегальна трудова діяльність – це відповідальність перед законом як роботодавця, так і працівника. Згода на роботу без належного оформлення трудових відносин – це добровільна відмова від забезпечення у повному обсязі гарантованого державою права на матеріальні виплати та соціальні послуги.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора