Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо переможців ІІ Міжнародного конкурсу для вчителів «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Дата: 23.06.2022 16:36
Кількість переглядів: 191

Управлінням освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради постійно ініціюється та підтримується участь вихованців та педагогів громади в різноманітних конкурсах.

З січня по травень 2022 року проходив ІІ Міжнародний конкурс для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу», учасниками якого стали педагоги більш ніж із 20 областей України та сусідніх держав.

З дев’яти номінацій у чотирьох педагоги нашої громади стали переможцями і отримали відповідні Дипломи?

  •  у номінації «Авторський розвивальний навчальний урок на українознавчій основі для базової загальної середньої школи (5–9 класи)» І місце здобула робота «Народне уявлення про навколишній світ та його оцінка в прислів’ях і приказках. Краса і мудрість цього жанру усної народної творчості» Щербатюк Лілії Михайлівни та Тарасюк Аліни Володимирівни, педагогів опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5».
  • у номінації «Авторська розробка виховного українознавчого заходу для вчителів початкової школи» І місце здобула робота «Літературно-музична вітальня «Мій рідний край. Відомі митці рідного краю» Возної Ірини Вікторівни, педагога опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа I-III ступенів №5» .
  •  у номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів повної загальної середньої освіти (10–11 класи)» ІІ місце здобула робота «Виховні заходи «Зустріч з народними умільцями», подорож «Стежками рідного краю» Мудрак Людмили Андріївни, педагога опорного закладу «Цибулівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів».
  •  у номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів повної загальної середньої освіти (10–11 класи)» ІІІ місце здобула робота «Українська ментальність, гуманістичні традиції народного побуту і моралі, ствердження цінностей національної етики в повісті І.С.Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» Тищенко Ірини Василівни, педагога Летичівської філії опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 5».

Бажаємо нашим переможцям нових успіхів, мирного неба над усією Україною та міцного здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора