Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У війні за незалежність та волю України гинуть найкращі сини громади

Дата: 24.06.2022 08:45
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Сьогодні, 24-го червня, минає чотири місяці від початку повномасштабного російського вторгнення. Наші захисники продовжують мужньо тримати героїчну оборону, щоб повернути мир у наші оселі. Самовіддано, без жалю до себе, вони день за днем невтомно відбивають атаки ворога, знищуючи загарбників. Адже вони твердо переконані у надійності та міцності свого тилу, який об’єднавшись забезпечуємо всі ми.

Та, нажаль, рука російського окупанта настільки довга, що без вагань забирає найкращих синів Монастирищенської громади – Героїв України! За чотири місяці війни назавжди покинули земний шлях і приєдналися до Небесного війська десять відважних воїнів-земляків – Юрій Полонський, Віталій Пасека, Олексій Кравченко, Микола Сапетко, Дмитро Сайчук, Олег Щербина, Юрій Борейко, Сергій Кравченко, В’ячеслав Троценко, Олександр Мокринчук. Також монастирищани назавжди попрощалися із своїм колегою – комерційним директором ПАТ «Монфарм» Юрієм Сергеєвим.

Нестерпний біль Монастирищини за своїми загиблими синами ніяк не згасне. Болить і розривається серце за кожним Воїном. Із перших днів війни наші відважні Герої пішли на захист нашої країни, мирного неба над її дітьми від ненависних, навіки окривавлених пазурів російського агресора. Вони без вагань виконали свій священний обов’язок і стали Героями на землі та Янголоми на Небі, адже у Святому Письмі сказано: «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть».

Їхні імена навіки будуть викарбувані на сторінках історії нашого краю і у наших серцях… Імена всіх тих, хто першим зупинив ворога у 2014 році, хто усі ці роки стримував збройну агресію та боронив східні регіони України та тих, хто з лютого воює за кожного українця!

Царство небесне та вічна слава Героям України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора