Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міською владою продовжується робота щодо забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньопереміщених осіб

Дата: 28.06.2022 09:15
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Міською владою продовжується робота щодо забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньопереміщених осіб, які проживають в Монастирищенській громаді. Зокрема, минулого тижня надійшла гуманітарна допомога від Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України – це гігієнічні набори, продуктові набори, м'ясні та овочеві консерви, дитяче харчування, медикаменти та перев’язувальні засоби, матраци.

 Щодня до волонтерського центру звертається чимало людей за допомогою.

 Надається гуманітарна допомога і підопічним «Територіального центру», постраждалим регіонам та нашим бійцям на передовій. Зокрема, за минулий тиждень ми долучились до відправки чотирьох гуманітарних вантажів, загальною масою понад 1 тонну для бійців ЗСУ.

 В черговий раз дякуємо всім, хто допомагає людям, які через бойові дії були змушені покинути свої домівки. Віримо, що війна закінчиться, ми відбудуємо нашу країну і повернемось до нормального життя.

 Усі тимчасово переміщені особи, які перебувають на території Монастирищенської міської територіальної громади можуть звернутися за допомогою.

 Пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги працює  з 9:00 до 16:00 з понеділка по п`ятницю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора