Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання круглого столу «Конституція України – основний закон держави»

Дата: 28.06.2022 16:15
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Заступник міського голови Зоряна Заворотна відвідала засідання круглого столу «Конституція України – основний закон держави», приурочений 26-й річниці від дня прийняття Конституції України, який проходив в Монастирищенській публічній бібліотеці.

Зоряна Володимирівна звертаючись до присутніх, подякувала нашим захисникам і всім, хто тримає над нами небо, за те, що ми маємо змогу відзначати День Конституції України. Адже можливість святкувати річницю СВОЄЇ Конституції – це один із скарбів духовного багатства, це великий привілей вільних людей, який в нинішніх умовах набув особливого значення.

 Під час зустрічі присутні ознайомились з цікавими фактами з історії Конституції України. Велику увагу приділили питанням, які стосувалися прав дитини та прав людини і громадянина під час дії воєнного стану. Також під час засідання обговорювалися питання наших місцевих волонтерських осередків і роботи міської ради в сфері гуманітарної допомоги військовим, внутрішньопереміщеним особам і регіонам, які постраждали внаслідок війни. На завершення заходу присутні прослухали поезію воєнного часу місцевої письменності.

 В загальному захід проходив в режимі діалогу, в ньому взяли участь не лише працівники бібліотек, а і юристи, волонтери, представники влади, громадські діячі та громадськість. Цей захід продемонстрував єдність і силу нашої громади в боротьбі за конституційні права кожного громадянина України.

 Віримо, що вже дуже скоро ми всі разом будемо святкувати нашу Перемогу, дочекаємося справедливого покарання для вбивць нашого народу і будемо всі разом відбудовувати нашу Україну!

 Пам'ятаємо кожного, хто віддав своє життя та підтримуємо тих, хто зараз на передовій!

 Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора