Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 28.06.2022 16:49
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

28  червня 2022 року:

  • ????????????????????????????директор  КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради Сергій Шолудько відвідав  стаціонарне  відділення постійного перебування в с.Лукашівка та передав підопічним гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів особистої гігієни від БО «БФ «Агрейн», ТОВ «Агровіт»,  БФ «Сучасне село та місто»,  Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. На даний час на території закладу продовжуються роботи з упорядкування прилеглої території та підготовки до опалювального сезону.???????
  • КП «МВУЖКГ» здійснили заміну погружного глибинного насоса на свердловинні №8 Летичівського водозабору, який вийшов із ладу. Це вже другий насос, що замінюють на свердловинах міста протягом кількох місяців, щоб забезпечити безперебійне постачання води в будинки та квартири монастирищан.

 

  • працівники фінансового управління Монастирищенської міської ради взяли участь у вебінарі щодо особливостей бюджетного процесу на період дії правового режиму воєнного стану відповідно до Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН). Детально розглянули новації бюджетного законодавства щодо повноважень учасників бюджетного процесу та організації бюджетних процедур в умовах воєнного стану, законодавчі підстави фінансування та матеріально-технічного забезпечення підрозділів тероборони.

 

  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам. Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 42 сімї.  Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора