Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 29.06.2022 16:33
Кількість переглядів: 166

29 червня 2022 року:

  • під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди відбулась виробнича нарада з питань підготовки закладів освіти до нового навчального року та створення безпечного середовища для учасників освітнього процесу. Проаналізовано спроможність закладів освіти громади до початку навчання, визначено першочергові напрямки роботи. В нараді взяли участь представники галузі освіти, охорони здоров’я, Держпродспоживслужби, ДСНС, керівники структурних підрозділів. За наслідками наради дано відповідні доручення.
  •  під головуванням заступника міського голови Зоряни Заворотної відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, комісією розглянуто питання щодо визначення місця проживання малолітніх дітей, стану виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх дітей та затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини. У ході засідання було заслухано представників сторін та з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх дітей згідно чинного законодавства.
  •  у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам. Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 34 сім’ї. Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.

______________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора