Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні в Монастирищенську громаду з музичним візитом завітав Концертний оркестр Військової академії м. Одеса

Дата: 29.06.2022 16:55
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

У межах всеукраїнської патріотично-мистецької акції «Час обрав нас», яка проходить за дорученням Головнокомандувача Збройних Сил України, з метою підняття морально-психологічного стану населення та підтримки бойового духу військових, у Монастирищенській громаді відбувся музичний захід.

 Для військових, містян і гостей міста виступали Концертний оркестр Військової академії м. Одеса та Брас-бенд «Тюльпани на пероні». Начальник концертного оркестру – лейтенант Іван Казмірчук, ведучий та соліст Олександр Нестеренко, солістка – заслужена артистка України Анна Галузинська.

 Музиканти виконали низку музичних творів і пісенних композицій – це були як відомі народні пісні, так і популярні композиції сучасних українських виконавців.

 Драйвовий та запальний концерт не залишив байдужим жодного слухача. Присутні були щирі на оплески та слова подяки. А наприкінці заходу всі охочі сфотографувалися на згадку.

 Заступник міського голови Зоряна Заворотна від усієї громади подякувала виконавцям та вручила обереги виготовлені з любов’ю вихованцями Монастирищенського БДЮТ.

 Безмежно дякуємо нашим Героям, які боронять Неньку Україну від озвірілого російського окупанта. На ваших плечах тримається наше мирне небо!

 З вірою в Україну! З вдячністю захисникам! Разом Переможемо!

В цілях безпеки ми не могли широкомасштабно анонсувати проведення заходу, але учасники концертної бригади пообіцяли, що після Перемоги ще обов’язково завітають до нашої громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора