Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжують відновлювати пошкодження в парку Подоського

Дата: 01.07.2022 13:00
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Ініціативна група небайдужих жителів Монастирищини спільно із міською радою продовжують відновлювати пошкодження об’єктів відпочинку у парку Подоського. Йдеться про лавки та столики, що встановлені в парку і які були поламані вандалами.

Тож, сьогодні небайдужі монастирищани спільно із працівниками КП «М ВУЖКГ» прикручували дошки на лавки у місцях, де не зрозуміло для чого вони були зірвані вандалами.

Щиро дякуємо усім, хто у свій вільний час знаходить можливість й долучається до роботи з покращення благоустрою в рідній громаді, хто не шкодує сил та коштів для розвитку рідної Монастирищини.

Ініціативна група Монастирищенської громади та Монастирищенська міська рада закликають свідомих громадян повідомляти про вандалів. За достовірну, своєчасну інформацію ініціативна група обіцяє винагороду в розмірі 3 тис. грн. Конфіденційність гарантована. Тож, хто має інформацію про вандалів телефонуйте «102».

До слова, уже є повідомлення щодо порушників благоустрою в парку й робота з ними триває. А усім принагідно нагадуємо, якщо вандал вчинив шкоду, то має розуміти, що рано чи пізно його знайдуть і покарають, і в матеріальному плані покарання буде дуже серйозне! Адже спільно крок за кроком ми працюємо над створенням комфортних умов відпочинку для усіх жителів громади!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора