Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Традиційна «кава з міським головою»

Дата: 05.07.2022 16:02
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

            Вже доброю традицією стала зустріч міського голови Олександра Тищенка з випускниками-медалістами. Цьогоріч Монастирищенська громада має 16 володарів золотих та 2 – срібних медалей. Найбільшу кількість медалістів у громаді має ОЗЗСО «Ліцей» «Ерудит». Це Артем Балюк, Дмитро Баранюк, Максим Бучківський, Вікторія Мамона, Юлія Мельник, Ольга Орендарчук, Ілона Підлісна, Мар’яна Чорнодід. Всі 8 учнів здобули «золото». У ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа №5» «золоту» відзнаку отримали – Денис Затолочний, Юлія Мельничук та Анна Ревенко. ОЗ «Монастирищенський ЗЗСО №2» відзначив «сріблом» Анастасію Гаврищук. У Копіюватському ЗЗСО із «золотою» відзнакою закінчив навчання Геннадій Тишнюк. Шарнопільський ЗЗСО представив двох «золотих» медалістів Владислава Іщука та Олександра Кузьменка. ОЗ «Цибулівський ЗЗСО» виховав золотого медаліста Євгенія Криворучка, а Леськівський ЗЗСО двох медалістів – Євгенія Калінчука з «золотою» відзнакою та Марію Праніч із «срібною». Досягнення цих дітей – це яскравий приклад саморозвитку та плідної праці на шляху до мрії.

           Тож сьогодні міський голова Олександр Тищенко зі своїм заступником Зоряною Заворотною та начальником управління освіти, молоді та спорту Ніною Завертаною зустрілися з юною інтелектуальною елітою Монастирищенської громади та привітали їх з визначними учнівськими досягненнями.

         Зустріч відбулася в неформальній обстановці в ресторані «Viktoria». Міський голова щиро привітав випускників квітами та пам’ятними подарунками, побажав легкої долі, гарного життєвого вибору та мирного неба.

          Опісля пригостили випускників смачненьким тортиком і за частуванням діти поділилися своїми планами та мріями на майбутнє.

        Попереду в сьогоднішніх випускників самостійне життя. Саме перед ними вже зовсім скоро постане завдання відбудовувати Україну, ще більш красиву, могутню і головне вільну та мирну, звільнену від ворога. Бажаємо вам непохитної віри, удачі та доброї долі! Впевнено ідіть до своєї мети!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора