Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенську громаду відвідав директор Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Дата: 07.07.2022 15:26
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Сьогодні, 7 липня, з робочим візитом відвідав Монастирищенську громаду  директор обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Фесун.

На зустрічі із міським головою Олександром Тищенком та директором КНП "Монастирищенська багатопрофільна лікарня" Наталією Мороз було обговорено питання взаємодії місцевої лікарні із обласною медициною катастроф у створенні відповідних умов для роботи швидкої допомоги та медичному обслуговуванні мешканців громади.

Ігор Анатолійович та представники обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відвідали Монастирищенську підстанцію швидкої допомоги та пункт швидкої допомоги  в смт.Цибулів, де наразі проводяться ремонті роботи.

Гості ознайомилися з умовами роботи підстанції, оглянули приміщення, де завершуються ремонтні роботи, обговорили стан надання медичної допомоги мешканцям громади, проблеми, які необхідно вирішувати та перспективи їх вирішення.

В ході зустрічі міський голова Олександр Михайлович наголосив, що міська рада сприяє і готова й надалі сприяти в питаннях створення належних умов для організації і роботи екстреної медичної допомоги в нашій громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора