Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 08.07.2022 15:34
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

8  липня  2022 року:

  • за дорученням міського голови Олександра Тищенка заступник  міського голови Олег Недогода та головний архітектор Сергій Шудра  здійснили інспектувальний виїзд до Цибулівської амбулаторії. Разом з директором КНП «Монастирищенський центр медико-санітарної допомоги» Людмилою Редванською  обговорили терміни  виконання ремонтних робіт по об’єкту. Під час робочого візиту було оглянуто стан уже виконаних робіт  та визначено першочерговість робіт, які буде продовжено на об'єкті.
  • одним із важливих аспектів діяльності Комунального закладу « Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради є взаємодія з Уманським районним сектором філії ДУ«Центр пробації» в Черкаській області, яка передбачає забезпечення соціальною роботою та контролю за поведінкою осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково. Робота спрямована передусім на вирішення питання зменшення ризику випадків скоєння неповнолітніми засудженими та особами різновікових категорій повторних злочинів. Метою бесіди є запобігання злочинності та повторного вчинення правопорушень.У ході зустрічі проведено бесіди про права, які має кожна людина, роз’яснено, чому не можна посягати на права та свободи інших.  Було обговорено основні причини скоєння правопорушень та як їх уникати у майбутньому. Особлива увага під час бесіди з приділялась важливості розуміння перспектив свого життя та шляхів їх досягнення відповідно до їх реальних можливостей, але без несправедливого ущемлення їх прав і законних інтересів.
  • з метою своєчасного реагування на  поширення  гострої вірусної хвороби, спричиненою коронавірусною інфекцією CОVID-19 станом на  08:00 01.07.2022 р  зареєстровано   4825 хворих ( в 2022р.-1314),  одужало –  4735, хворіє- 0, померло –  90 5. В період з    01.07. по 08.072022 року:  захворілих на COVID-19 –  0 осіб.
  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам. Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 42 сімї.  Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора