Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 11.07.2022 16:56
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

11 липня 2022 року:

  • під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди проведено робочу нараду, з метою якісної підготовки об’єктів соціальної сфери Монастирищенської громади до стабільної роботи в опалювальний період 2022-2023 років. У ході наради були заслухані керівники та відповідальні особи відділів, управлінь міської ради,  які прозвітували про хід справ щодо підготовки до нового опалювального сезону. Проаналізовано стан виконання затверджених заходів в розрізі кожного окремого закладу, особливу увагу приділено заходам, які потребують першочергового виконання. Розглядалися питання стабільної роботи котелень під час проходження опалювального періоду,  визначена потреба в заміні котлів на альтернативні.
  • на особистому прийомі  громадян службою у справах дітей  прийнято 4 громадян  з питань : позбавлення батьківських прав колишнього чоловіка  – 1;  надання дозволу матері, позбавленої батьківських прав на спілкування  з дитиною  - 1; надання психологічної   допомоги у вихованні підопічної дитини – 2.  Взято участь в судовому засіданні у справі про позбавлення батьківських прав
  • заступник міського голови Олег Недогода провів робочу зустріч із керівником КП «Теплокомуненерго» Сергієм Крохмальним щодо ходу підготовки житлового фонду і бюджетних установ до опалювального сезону. Під час обговорення Олег Федорович зауважив, що  потрібно не залишати роботу в пошуку та переході на альтернативні види опалення. Адже це дасть можливість суттєво зменшити навантаження на бюджет під час проходження опалювального сезону в майбутньому. Також, в рамках підготовки комунальних закладів до опалювального сезону, Олег Федорович зустрівся  з керівником КП «МВУЖКГ»  Сергієм Понурою. Під час наради обговорили підготовку підприємства до нового опалювального сезону та розглянули  проблемні питання, що потребують нагального вирішення. 
  • щодня пункт  видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (ЦКД) сім’ям переселенців з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни.  Сьогодні отримали  гуманітарну допомогу 25 сімей.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора