Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 12.07.2022 17:20
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

12 липня 2022 року:

  • завдяки  співпраці  міської ради та благодійної  організації  "Благодійний фонд "Восток SOS"  у Лукашівському відділенні надання послуг в умовах цілодобового перебування /проживання КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Монастирищенської міської ради  знайшли прихисток п'ятеро осіб із числа переселенців зі східних регіонів нашої держави.
  • представники міської ради перевірили магазин в м.Монастирище на предмет торгівлі військовим форменим одягом. Поспілкувалися з продавцем магазину, продивились документи на продукцію. Порушень не встановлено.
  • працівники відділення соціальної роботи Комунального закладу «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  Монастирищенської міської ради, здійснили планові відвідування  сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та є отримувачами соціальних послуг.  Під час візитів здійснювався контроль над виконанням рекомендацій фахівця щодо сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Також працівники відділення звернули увагу на забезпечення потреб дітей: наявність місця для сну, відпочинку та гри, одягу, постільної білизни, засобів особистої гігієни, продуктів харчування. В ході візитів  особлива увага приділялася  дотриманню санітарно-гігієнічних норм та техніки безпеки в побуті вищезазначених сімей.З батьками були проведені соціально-педагогічні бесіди з метою підвищення виховного потенціалу, надано рекомендації щодо раціонального використання коштів, забезпечення належних умов проживання. Одночасно проводилася профілактична робота щодо попередження випадків насильства у сім’ях.
  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам.  Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 53 сімї.  Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора