Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 13.07.2022 16:23
Кількість переглядів: 153

13 липня 2022 року:

  • Монастирищенську громаду з робочим візитом відвідала керівник  Черкаського комунального проектно-виробничого архітектурно-планувального підприємства «ОБЛАРХБЮРО» Тетяна Садимах. Під час візиту було обговорено питання оренди приміщення для філії та подальшої співпраці у галузі містобудування та архітектури.
  • до служби у справах дітей ВК Монастирищенської міської ради надійшло два звернення щодо неналежного догляду за малолітніми дітьми матерями. Всього з початку 2022  року зареєстровано сім  заяв стосовно дев’яти дітей.  Проведено перевірку умов проживання усіх дітей. Із них одній дитині в судовому порядку визначено місце проживання із батьком, дві сім’ї, в якій виховується троє дітей передано до КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради для подальшого соціального  супроводу, з двома матерями, де виховується троє дітей проведено роботу  щодо належного виконання батьківських обов’язків,  ще дві заяви знаходяться на розгляді у службі у справах дітей.
  • у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам.  Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 22 сімї.  Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.

_________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора