Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ ТРЕНЕРА!

Дата: 19.07.2022 09:00
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

В Україні сьогодні, 19 липня, відзначають День тренера. Дата 19 липня обрана через те, що саме цього дня 1996 року Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава та самостійна команда. Тоді збірна країни взяла участь у 21 виді змагань і завоювала 23 медалі (9 золотих, 2 срібних і 12 бронзових). Надзвичайно вагому роль у процесі підготовки і виступу Української збірної на прем’єрних Іграх відіграли українські тренери, які повсякчас були поруч із спортсменами та вірили в них і їхню перемогу.

І сьогодні віра тренера у свого вихованця дає вагому силу та поштовх до вдосконалення, до досягнення нових, кращих результатів.

Щиро вітаємо тренерів Монастирищини з професійним святом і дякуємо за наших юних спортсменів, які своїми досягненнями прославляють нашу громаду! Бажаємо постійного розвитку і прагнення вдосконалити себе і оточуючих. Везіння, радості і гордості за результати своєї праці. Нехай у вашому житті все буде так, як ви плануєте! Творчого натхнення вам та яскравого повсякдення. Терпіння з вихованцями, успішної реалізації їхнього таланту. Залишайтеся таким же чудовим прикладом для своїх вихованців і ставте нові рекорди! Мирного неба!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора