Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 19.07.2022 17:15
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

 19 липня 2022 року:

 

     – нещодавно місцевий підприємець звернувся до міського голови Олександра Тищенка з заявою надати дозвіл на збір води з вище розташованої водойми для наповнення водою ставка, який він орендує вже протягом багатьох років, тому що рівень води в його водоймі, довелось понизити через ремонт дамби.

Реагуючи на звернення та виконуючи доручення міського голови, робочою комісію було здійснено виїзд до зазначених водойм, здійснено їх огляд і прийнято відповідні рішення.


 
     – службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради проведено обстеження умов проживання неповнолітніх дітей в сім’ях усиновителів. За наслідками складено 2 звіти про умови проживання та стан здоров'я усиновлених дітей. Порушень прав дітей не виявлено.
Також взято участь в судовому засіданні у справі про позбавлення батьківських прав, та здійснено наповнення Єдиної  інформаційно-аналітичної системи «Діти» інформацією про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

     – щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (ЦКД) внутрішньо переміщеним сім’ям з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 30 сімей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора