Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МВС спільно з ЮНІСЕФ навчатимуть школярів, як поводитись в небезпечних ситуаціях

Дата: 20.07.2022 15:17
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

МВС спільно з ЮНІСЕФ навчатимуть школярів, як поводитись в небезпечних ситуаціях. Про це домовились представники МВС та Дитячого фонду ООН, ЮНІСЕФ.

Заступник Міністра внутрішніх справ Мері Акопян та Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін, які очолили делегації, обговорили питання підготовки закладів освіти до нового навчального року. Сторони домовились про проведення спільної інформаційної кампанії, яка стосуватиметься мінної безпеки та правил поводження у надзвичайних ситуаціях. Окрім того, ЮНІСЕФ допоможе в інституціоналізації проекту “Вихователь з безпеки в освітньому середовищі”.

Заступник Міністра повідомила, що сьогодні Уряд працює над тим, щоб залучити максимум школярів до навчання офлайн. І МВС, і місцеві органи влади докладають усіх зусиль, щоб створити безпечні умови для навчання дітей.

Представники дитячого фонду ООН, розповіли про проекти, які вони реалізовують з початку воєнного стану в Україні для підтримки українських сімей. Також вони запевнили, що і далі будуть підтримувати ініціативи щодо безпеки дітей.

Довідково:

Вихователь безпеки – це цивільна особа, завданням якої є виявлення і припинення правопорушень у межах навчального закладу, участь у превентивних заходах і внесення пропозицій щодо посилення безпечного освітнього середовища. В умовах воєнного стану функціонал такого спеціаліста повинен значно розширитися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора