Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мешканці Половинчика продовжують наводити лад у своєму селі

Дата: 21.07.2022 16:00
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Літо – час активного відпочинку, розваг і веселощів. Але війна вкрала в українців спокій, а разом з ним – все, що приносило задоволення. Та в Половинчику місцеві мешканці не зневірюються, а навпаки своїми активними діями підсилюють віру інших в таку очікувану Перемогу. Вони завзято взялися наводити лад і покращувати благоустрій рідного села. А коли в навколо затишно й охайно, то й надія є і сили, щоб жити з’являються.

Так, щоб дітям у Половинчику було де сховатися від літньої спеки та відпочити, помічник міського голови Олександр Розумний спільно з ініціативною молоддю власними силами відновили кладку до ставу. Також Олександр Григорович разом з місцевим мешканцем власноруч зварили та встановили три сміттєві баки поблизу адмінбудівлі, будинку культури та ставу. А для зручності літньої жінки, яка тікаючи від куль та бомбардувань знайшла прихисток у нашій громаді та нині проживає в Половинчику змайстрували зручний поручень.

Безмежно дякуємо всім, хто не залишається байдужим до суспільно-корисної справи, хто знаходить час і докладає власних зусиль для поліпшення стану довкілля та благоустрою території.

Громада – це кожен житель! Працюємо разом задля майбутнього своєї країни!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора