Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 22.07.2022 16:00
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

22 липня 2022 року:

 

      начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана зустрілася з представниками кафедр Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Під час зустрічі гості провели коротку лекцію про умови та переваги навчання на кожній із кафедр, які вони представляють. Також присутні обговорили і перспективи, які чекають на абітурієнтів з Монастирищини, які виявлять бажання вступити до вищого учбового закладу. Загалом зустріч пройшла добре. Представники Черкаського ІПБ ім. Героїв Чорнобеля НУЦЗ України запевнили Ніну Борисівну, що з нетерпінням чекають у стінах свого закладу молодь з Монастирищенської громади.

Фото без опису

Фото без опису

 

      працівниками відділу соціальної роботи КЗ «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та представниками старостинських округів с. Леськове, с. Матвіїха, с. Теолин було здійснено відвідування 4-х сімей у складних життєвих обставинах, в яких виховується 5 неповнолітніх дітей. Під час візиту було перевірено умови проживання, забезпечення харчуванням дітей та належного догляду.

З батьками проведена профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалась консультативна допомога стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами перевірки складено акт обстеження умов проживання.

Прохання до всіх небайдужих жителів громади повідомляти про факти неналежного виконання батьківських обов’язків з метою попередження нещасних випадків за тел.2-15-51 або за адресою: м.Монастирище, вул. Соборна, 121.

Фото без опису

Фото без опису

 

       щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку внутрішньо переміщеним сім’ям з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 37 сімей.

Фото без опису

Фото без опису


 

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора