Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня Української Державності

Дата: 26.07.2022 11:26
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Починаючи з 28 липня, щороку наша країна відзначатиме нове свято – День Української Державності.

З нагоди визначного свята Монастирищенська міська рада запрошує всіх жителів і гостей громади прийняти участь у відзначенні Дня Української Державності. Пропонуємо, в четвер одягнути вишиванку, що символізує єдність українського народу та є генетичним кодом нашої нації. А також вшанувати пам’ять і засвідчити повагу до діяльності монастирищан – видатних представників національної еліти, а також борців за державність та незалежність України.

Світлинами з пам’ятних місць, присвячених українським державотворцям, діліться у соціальних мережах з хештегом #вшануй_монастирищан_борців_за_державність_і_незалежність_України, зазначаючи ім’я діяча та назву населеного пункта.

Так ми згадаємо всіх, хто наближав і виборював нашу незалежність – від часів князя Київського Володимира Великого, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив цивілізаційний вибір Київської Руси, і до наших днів, коли Україна боронить свою суверенну і незалежну державу. Вклонімося кожному місцю поховань, пам’ятнику, пам’ятному знаку, меморіальній дошці, присвяченим нашим видатним діячам! Покажемо всьому світу, що в найменшому українському селі знають, пам’ятають і шанують своїх Героїв! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора